Coronamaatregelen

Update over onze dienstverlening

Op deze pagina houden wij u graag op de hoogte over de aanpassingen in onze dienstverlening.

Update 04-01-2022:

Het kabinet heeft op maandag 3 januari besloten dat het basis- en middelbaar onderwijs na de kerstvakantie weer open mag. Dit betekent dat vanaf maandag 10 januari onze vestigingen ook weer opengaan voor alle leerlingen. We kijken er erg naar uit hen weer te zien en staan vol energie klaar om aan de slag te gaan! Dit doen we vanzelfsprekend volgens de richtlijnen van het RIVM en treffen hiervoor alle benodigde maatregelen.

Update 20-12-2021:

Intensieve studiebegeleiding en privéles 
Zaterdag 18 december zijn de maatregelen aangescherpt en dit betekent dat wij een aangepaste dienstverlening hanteren tot en met 9 januari 2022. Onze huiswerkbegeleiding en bijlessen gaan gewoon door. We zetten de begeleiding zoals u die van ons gewend bent echter online voort. Voor kwetsbare leerlingen blijft fysieke begeleiding op onze vestigingen wel mogelijk. De leerlingen kunnen gewoon hun huiswerk maken en krijgen van ons de extra ondersteuning die zij nodig hebben. Zo voorkomen we dat onze leerlingen -juist in deze lastige periode- achterstanden oplopen en zorgen we, in combinatie met de online lessen van de school, voor rust en structuur.

Examenjaarleerlingen
In lijn met het kabinetsbeleid blijft fysiek onderwijs voor examenleerlingen mogelijk. De examentrainingen via kennispartner Lyceo in de kerstvakantie en de periode daarna vinden daarom gewoon plaats. Daarnaast staan wij waar mogelijk op onze vestigingen klaar om (voor)examenjaarleerlingen te ondersteunen met intensieve studiebegeleiding en privéles . Onze examentrainers en begeleiders blijven de leerlingen, ook in deze bijzondere tijd, met onverminderde inzet en enthousiasme begeleiden.